«Φυτεύουμε μαζί, μαθαίνουμε μαζί» για 2η χρονιά με αθλητές των Special Olympics

Το σχολείο μας και συγκεκριμένα το τμήμα Β1, την Πέμπτη 30/3/2023, έγινε μέρος ενός όμορφου και αληθινού συνταιριάσματος, πράξεων αποδοχής, φιλίας, συμπερίληψης, ελπίδας, για μια κοινωνία σεβασμού και ίσων ευκαιριών!

«Φυτεύουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί» σε μια πρωτοποριακή παραλλαγή αθλητικής, βιωματικής δράσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics Hellas στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας!

Στα πλαίσια της βιωματικής αυτής δράσης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics Hellas «Παίζουμε Μαζί – Μαθαίνουμε Μαζί», πραγματοποιήσαμε περιβαλλοντική δράση δενδροφύτευσης στο Διοικητήριο, στην πολή της Λευκάδας με αθλητές των Special Olympics του τοπικού προπονητικού προγράμματος Λευκάδας.


Ξεχωριστές ευχαριστίες στον κ. Άγγελο Βονιτσάνο, υπεύθυνο συντονιστή των Special Olympics Hellas Ιονίων Νήσων για τη διοργάνωση της δράσης, στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Γρηγόρη Ερμιόνη ως υπεύθυνη της δράσης αλλά και της πρωτοβουλίας της συμμετοχής του σχολείου μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και στους/στις μαθητές/τριές μας για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία τους!